Post by quiwintihostoms on Feb 12, 2022 14:28:13 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
משחק מדהים!! אני אוהב שאני באמת יכול לזכות בהרבה דרכים לצבור נקודות! אני אוהב את זה! פרסומות שוות את הזמנים הטובים שיש לי!! תודה
אני אוהב את המשחק הזה, אני משחק בו כל הזמן בשביל מוח גדול ובזבוז זמן. קניתי את המשחק הזה עבור התא השני שלי ואהבתי אותו ללא פרסומות. עכשיו יש לי שוב מודעות ואני מבין שהתפנקתי עם הגרסה השנייה.
Jewel Blast : Temple Atjautības spēles qti
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, והייתי נותן לו 5 כוכבים, אלא שיש לו 2 בעיות עיקריות. האפשרות לקבל מהלכים ומשחק נוספים עוזרת על ידי צפייה במודעות קופאות. אני מוכן לצפות במודעות שלך, לגרום לזה לעבוד כל הזמן! כמו כן, חלק מהעזרה לא עובדת כמו שצריך. רקטות כפולות העוברות בזוויות של 90 מעלות צריכות לפנות הכל בשני הנתיבים, הן לא. לא נכון, באג שצריך לתקן.
יותר מדי פרסומות. אתה צריך להיות שחקן סבלני. אחרת המשחק מהנה.
אני אוהב את המשחק. הלוואי שזה יתחבר ל-FB לחיסכון בזיכרון. קיבלתי טלפון חדש והייתי צריך להתחיל הכל מחדש. לכל המשחקים יש פרסומות כיום אז אני לא כועס מדי על כמות הפרסומות. הם נעלמים מהר כשהם צצים. ראיתי הרבה יותר גרוע. אם זה היה מחובר ל-FB או לגוגל, אז לא הייתי צריך להתחיל הכל מחדש, הייתי מדרג אותו ב-5 כוכבים. אני לא איש משחק ענק ואני אוהב את המשחק הזה!
פשוט מאתגר מספיק כדי לעניין אותי. פשוט שונא את הפרסומות בין הרמות, אבל זה המחיר שאנחנו משלמים עבור משחקים בחינם אז זה בסדר
יותר מדי מודעות של 15 ו-30 שניות מאלצות אותך לצפות או לסגור את המשחק בכל לוח אחר. זה כואב מדי לשחק בגלל זה!
זה די כיף אבל יש יותר מדי מודעות בין הרמות והן רועשות. הסאונד במשחק שלי מוגדר ללא. אז זה כמו שהטלוויזיה מושתקת אבל צליל פרסומות מופעל בכל מקרה.
שונא את הסרטון מוסיף. המשחק נהדר, פשוט תיפטר מהתוספות. אתה מרוויח מספיק מהזמן המושקע.
משחק מהנה עד שאתה מגיע לרמה מסוימת אז זה הופך להיות בלתי אפשרי לסיים.
התלונה היחידה שלי היא כשאני מכבה את המוזיקה והסאונד שאמורים לחול גם על המודעות. אחרת אני נהנה מזה
אני אוהב את המשחק אבל זה עתה רכשתי חבילת התחלה בדולר 99 לאלף מטבעות הכסף מחוץ לחשבון הבנק שלי אם שילמו לך אבל לא קיבלתי את המטבעות לשחק ברגע שאני מקבל את הנקודות תודה
ジュエルブラスト : テンプル パズル jtt
תהנה מאוד מהמשחק הזה - עד היום לא נתקעתי ברמות במשך ימים. אני יכול לשבת ולשחק בו במשך שעות
אהבתי את המשחק הזה עד שהפרסומות השתלטו עליו לחלוטין - מודעות קבועות - רבות שנמשכו 30 שניות. אני אשמח לשלם עבור המשחק הזה בחינם. עדכון. 16/3/2019. קניתי את המשחק בנובמבר 2018. עכשיו אני מקבל עלייה בפרסומות. בֶּאֱמֶת?
משחק נהדר אבל אחרי שעברתי את שלב 1450 האפשרויות לתבוע תגמולים על ידי צפייה במודעות כבר לא עובדות. לא מרוצה
זה יהיה נחמד לקבל יותר רמות לעתים קרובות יותר מאשר פעם אחת כל 6 חודשים או כך נראה. כי ברגע שאתה ברמה 75 עם 3 כוכבים בכל הרמות אתה פשוט מחכה ומחכה זה כל מה שאנחנו יכולים לעשות אני מניח. כי הם אנשים עצלנים שעובדים על תיקוני באגים ולא על רמות חדשות. וחיכינו לרמות חדשות מאז יולי 2019
מה שנותן..פרסי הסרטון לא עובדים יותר. אתה אמור לקבל 200 מטבעות אחרי צפייה ב-4 סרטונים..אתה רואה את הסרטונים ולא מקבל את המטבעות..זה עבד לפני העדכון האחרון...זה לא עובד יותר
פעם אהבתי את המשחק הזה כהסחת דעת נהדרת, אבל עכשיו אני לא יכול לגשת למשחק יותר כי אם אתה לא יכול להוריד את google play, אתה לא יכול לשחק Jewel Blast, וזה מבאס!!!
מדהים, המשחק היחיד שמהנה לטווח ארוך. שמתי את זה על כל המכשירים שלי. במכשיר אחד הגעתי ל-350 רמות וזה עדיין כיף.
הייתי בסדר עם העובדה שיש לו מודעות; עד שאחד העדכונים האחרונים עשה את זה כך שקיבלת מודעות בכל פעם ששיחקת או שיחקת רמה מחדש. אני מסיר את ההתקנה; וזה חבל שכן הייתי שמרנית ב-120 רמות לפני העדכון המדובר.
באמת יצא לי לאהוב את המשחק הזה. זה כיף, והאתגרים נעשים קשים יותר, אבל לפעמים זה נראה קצת חוזר על עצמו. אבל נמאס מכל הפרסומות!
מה שאני באמת אוהב במשחק הזה הוא שאין רמזים שתמיד מהבהבים לך שמשחקים מסוג זה אפילו לא נותנים לך הזדמנות לחשוב בעצמך. לא יכולתי לקבל את הפרסומות אז בסופו של דבר רכשתי את המשחק. עד כה אני מרוצה ממנו.
יותר מדי מודעות עכשיו אחרי שאני מסיים שלב, הוא נתקע ליד גלגל מסתובב מנסה לטעון מודעה שבורה. אני צריך להפסיק את המשחק בכוח. ויתרתי.
Jewel Blast : Temple पहेली uprs
Hill Climb Racing 2 Rennsport xbjf
זה משחק ממש כיף אבל אלא אם כן אתה מוציא הרבה כסף, בסופו של דבר אתה מבלה יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק. זו תהיה התכונה המאכזבת שבסופו של דבר תשחוק אותי ותגרום לי למחוק אותה.
לאחר שתיים או שלוש רמות המשחק קופא בכל פעם. פתור את הבעיה הזו כדי לקבל ציון גבוה יותר. טלפון LG xpower 2 עם אנדרואיד 7. המשחק קופא ואתה לא יכול לעשות כלום, להקפיא לא צריך צילומי מסך.
זהו משחק Match3 הטוב ביותר אי פעם ושיחקתי בעשרות משחקים אלה! סיבובים מאוד ייחודיים כמו שמעולם לא ראיתי. המודעות מוגבלות וקצרות. אתה יכול לשלם $2.99 כדי להסיר את המודעות; אתה עדיין מקבל את האפשרות לצפות בהם עבור בונוסים אבל הם לא נכפים עליך. המשחק מהיר מכיוון שאתה לא סתם יושב שם וצופה בחבורה של אנימציות בין הסיבובים. יש הרבה שביעות רצון מכיוון שהרמות אינן קשות במיוחד; אתה יכול לפוצץ הרבה דברים. סיבובים אינם קצרים מדי או ארוכים מדי.
ובכן, זה ממשיך לקפוא כך שאני לא יכול יותר לתבוע מטבעות. אז אני צריך להסיר את זה ולהתחיל מחדש. זה כיף עד שזה מפסיק לעבוד כמו שצריך
כיף מהר ומעניק לך ניצחונות בקלות. אני אוהב את זה בשביל הרפיה חסרת מוח
המשחק הזה הוא פלטפורמה לפרסומות אינסופיות. הגרפיקה מכוערת, המשחקיות מוזרה. אל תבזבז את זמנך.
זה תמיד קפוא. כאילו המשחק היה נותן לו 5 כוכבים אם הוא לא היה קופא כל כך הרבה.
נאלץ להתקין מחדש את המשחק לאחר העדכון האחרון. מכיוון שהוא לא נפתח .... איבדתי את כל הרמות שלי ואת כל עליות הכוח הבנויות שלי. זה מבאס .. אני מסיר את זה כי אני לא צריך להתחיל מההתחלה בכל פעם שזה מבלגן.
המודעה מופיעה כל הזמן וכשאני צופה במודעה תמורת תוספת, אני לא מקבל אותן לפעמים
Jewel Blast : Temple Atjautības spēles qti
זה משחק ממש כיף והפרסומות לא פולשניות מדי. האם תוסיף עוד רמות בקרוב? סיימתי כבר זמן מה בתקווה לרמות חדשות. תודה!