Post by quiwintihostoms on Feb 12, 2022 14:34:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzi visi ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Es spēlēju šo spēli jau vairāk nekā 2 gadus. Solo Rank spēles veidošana ir tik šausmīga, ka jūs burtiski iegūstat komandas biedrus, kuri tik tikko nospēlēja vairāk nekā 150 spēles, kamēr es spēlēju vairāk nekā 1000 mačus. Lūdzu, padariet spēli nedaudz godīgu, lai cilvēkiem, kuri ir nospēlējuši vairāk nekā 500 spēles, nebūtu jāspēlē ar cilvēkiem, kuri ir nospēlējuši mazāk par 500 spēlēm.
Viena no labākajām spēlēm, kas jebkad radīta, taču ar sliktāko atjaunināšanas metodi. Ingame atjauninājums (saskaņošanas resursi) darbojas ļoti lēni, dažreiz pat aizņēma vairākas stundas, un dažas sadaļas neparādās, kamēr tas nav pabeigts. Kāpēc izstrādātājs to nepadara vienkāršu, nospiežot atjauninājumu, izmantojot Playstore? Turklāt dažiem nav nepieciešams lejupielādēt visas funkcijas. Labāk ļaujiet mums izvēlēties, kura funkcija mums ir nepieciešama.
Šī spēle ir pārsteidzoša, jūs varat iegūt daudz draugu un bezmaksas skinus citos pasākumos un daudz ko citu..
Jūsu spēlē ir daudz problēmu. 1: Cilvēki nogalina zagšanu — es nodaru 99% no zaudējumiem, taču mans komandas biedrs, kurš nodarīja bojājumus tikai vienu reizi, saņēma slepkavību. 2. Savienojums — katru reizi, kad es dodos uz 1 pret 1 situāciju vai pat komandas cīņu, mans ping notiek no 20 ms līdz 500 ms. 3. Matchmaking — komandas biedri, kurus es vienmēr saņemu, ir stulbi, es domāju, ka tā ir pirmā reize, kad viņi spēlē un spēlē ar augstu ping, un stulbi komandas biedri noved pie zaudējumu sērijas. Lūdzu, labojiet savu spēli, lai tā būtu jautra, taču tajā ir daudz problēmu
Mobile Legends: Bang Bang Экшен lbq
Uz soli; 1. un 2. metode: atsaistiet savu Mobile Legends kontu ar citu kontu ... Mobilās leģendas: Bang Bang ir pieejams iPhone, iPad un Android tālruņos un
6.2.0 ✓ TV3 Play iOS lietotne izstrādāta no jauna. Uzlabota ir lietotnes lietojamība, stabilitāte un ātrdarbība. Pievienotas jaunas funkcionalitātes: A-Z
Spēle ir izklaidējoša un draudzīga iesācējiem. Kā šīs spēles 3 gadus spēlējošais es labprāt redzētu uzlabojumus ziņošanas sistēmā, jo pat jūsu ziņošanas troļļi viņus nesodīs jūsu sistēmā. Turklāt reitinga posmā, jo augstāk tieku, jo augstāk ir troļļu spēlētāji, ceru, ka tam būs risinājums. Visbeidzot, spēlētāji jūs novērtēja ar 1 zvaigznīti par to, ka esat emocionāls pret estes ādas noraidīšanu. Es ceru, ka jūs vienkārši iedosiet to, ko viņi vēlas, kā cieņu pret m3 čempionu.
Boooooooooooooom
nevar automātiski pārslēgt otru kontu, ir jāiziet un jāpiesakās, lūdzu, izlabojiet.
es mīlu šo spēli, bet kopš pēdējā atjauninājuma izlaišanas tas ir bijis slikti, ping nepārtraukti pieaug spēles progresa laikā, un mana spēle turpina avarēt, kad spēlēju arkādes režīmu, un kad esmu draftā, man tas vienkārši ir nepatīkami, es būtu pateicīgs, ja labotu šī kļūda. Bet, izņemot kļūdu, jūs visi esat paveikuši lielisku darbu spēlē, turpiniet to.
Mobile Legends: Bang Bang Экшен lbq
Maksā, lai uzvarētu spēli, klibs
Jaunākās BEZMAKSAS Android spēles - Androidsis
Šī ir pārsteidzoša spēle, taču spēles serveris vienmēr pāriet uz citu valsti un rada kavēšanos. Visiem spēlētājiem rodas šī problēma. Vienkārši novērsiet šo problēmu, cik drīz vien iespējams. Paldies.
Zbis
Dažreiz, kad es spēlēju, mans interneta pieslēgums ir labs, kamēr es cīnos ar saviem pretiniekiem, mana kniepadata ir kā Ziemassvētku gaisma, un, kad uzbrūku pretiniekiem, es atkal savienoju spēlē, bet mans internets ir labs. Turklāt dažreiz, kad bija sastapšanās, maniem pretiniekiem ir ulti 1. līmenī un tika gūti lieli zaudējumi, bet tā bija agra spēle, un dažreiz mani pretinieki zina, kurā vietā es atrodos, kamēr es spēlēju slēpjas krūmā un es biju tālu prom no tā, kas bija. to atrašanās vieta.
Es pat nevaru iekļūt spēlē. Atjaunināšanas dēļ es biju iestrēdzis ielādes ekrānā. Šī spēle vienmēr ir sūdīga.
Super
Spēle ir patīkama un jautri spēlējama, taču ir dažas funkcijas, kas nedaudz pasliktina. Piemēram: • jūs nevarat cīnīties skrienot, tāpēc jums ir jāpārtrauc skriešana, lai tikai uzbruktu ienaidniekam. •pat spēlējot spēli tiek parādīts brīdinājums, ka esat afk, pat ja spēlējat — es domāju, ka tā ir kļūda • turklāt man liekas, ka daži no šīs spēles varoņiem ir pārāk pretīgi tādi kā jūs varētu būt tādā pašā līmenī kā personāžs, bet tik un tā esmu nošauts, bet man var vienkārši būt slikti
Izpostīta lapsas dāmas āda, jo noņemta lapsa!
Zbs
😈
Apbrīnojami
Man ir problēma, kas saka, ka man ir radusies kļūda, ielādējot datu failus, tādējādi liekot man restartēt spēli, pat ja man ir pienācīgs savienojums... Rezultātā tiek parādīts kā afk, pat ja tā nav mana vaina... Es domāju, ka tur ir problēma ar jauno atjauninājumu... Mani draugi un radinieki ik pa laikam piedzīvo to pašu pēc jaunā atjauninājuma... Lūdzu, izlabojiet to, lai es atkal varētu spēlēt nevainojami
MAN TO MĪLU
Jā jā
Pēc tam, kad šai spēlei ir pievienots jaunais varonis... es nevaru atvērt savu ML un nevaru spēlēt kā bez interneta, bet mans internets ir tik ātrs... lūdzu, man jāspēlē šī spēle, jo man tā patīk
Apelācijas sistēma nav lietderīga. Noņemiet to vai sniedziet taisnīgu spriedumu. Es devos uz līniju, un viņi man samazināja kredītu līdz -12. Tas ir ļoti neapmierinoši, un es vēlos atgūt savu kredītu
Man patīk spēlēt ar draugiem
Bezmaksas planšetdatoru spēles: Android un iPad - Tablet Zona
Moontoon pēc atjaunināšanas tai ir rozā krāsa vai kaut kas cits no varoņiem, ielādes ekrāns, spēle un daudz kas cits. Es ceru, ka tas to izlabos pēc iespējas ātrāk
Mobile Legends: Bang Bang Action pti
Mobile Legends: Bang Bang Action pti
Tas ir iemesls, kāpēc es novērtēju jūsu spēli 2star moonton tas ir tāpēc, ka kad kāds mani uzaicina pielāgotā režīmā, viņi vienmēr aptur spēli, un priekšrocība ir tāda, ka ir pogas izejas izvēlne, bet tas ir bezjēdzīgi, tas nedarbojas un kāpēc jūs ievietojāt ja tas nedarbojas, ceru, ka labosiet, ka nevaru izkļūt spēlē uz 30 minūšu pauzi CUSTOM režīmā. CERU, JŪS TO REDZĒSĪT ĀTRI
Ir labi
Diezgan paba speele ja atrod iisto setu
Pēc tik ilga laika spēle match up sistēma joprojām ir tik traka, no 80 winrate es varu nokrist līdz 68 procentiem winrate, patiešām labi padarīts ML. Lūdzu, izveidojiet pareizo saskaņošanas sistēmu, spēlēju kopš 1. sezonas, un sistēma joprojām ir miskaste, jo spēle pat nav progresējusi. Es nesaprotu, kā kāds ar sasodīti zemu vinnestu var vēl spēlēt, viņam vajadzētu banēt par barošanu vai AFK, bet diemžēl nedrīkst aizliegt, jo nauda ir svarīga visiem, nevis spēlētāju atsauksmēm
Ir labi
Moto Rider GO: Highway Traffic রেসিং ykd
Man patīk šī spēle, bet es ceru, ka viņi izveidos tā, lai jūs varētu pieteikties savā acc, izmantojot savu ID un SERVERA ID, jo man bija uzlauzts draugs, kuram ir FB, tāpēc viņa jau mēnesi nav spēlējusi. Labojiet arī jūsu pircēju meklēšanu. pirms mēnešiem piešķīra tai 4 zvaigznes, tagad 3 zvaigznes, jo man ir bijusi ļoti slikta pieredze
Tā ir mana mīļākā spēle kopš MLBB izlaišanas, to ir tik jautri spēlēt, jo man bija jāizmēģina jauns varonis, un Mūntons mums dažreiz sniedz bezmaksas apvalku, par ko esmu vienmēr pateicīgs. Kas man ir svarīgāks, spēlējot šo spēli, ir spēlēt kopā ar ģimeni un draugiem. tik jautri spēlēties.
Labākais
Viena no sliktākajām naudas sagrābšanas spēlēm šobrīd. Jāuzlabo spēles savienojuma kvalitāte. Pārāk aizkavējusies un nevar spēlēt labi, Wild Rift ir labāks variants. Spēles mobilā leģenda nav tik draudzīga mobilajām ierīcēm. Tā vietā, lai padarītu savus serverus ātrākus, viņi mums piedāvā Wi-Fi + datu izmantošanu. Vajadzētu sniegt ērtu risinājumu problēmām.. Šī bija laba spēle 2018. gadā. Bet tikai tagad es tā nedomāju.
Vegas Crime Simulator MOD APK / IOS Unlimited Money and Gems
Lpp
Man patīk šī spēle tās varoņu un funkciju dēļ, kā arī to ir jautri spēlēt vienatnē vai kopā ar draugiem. Es neiedevu 5, jo nespēju tikt galā ar dažu spēlētāju toksicitāti. Daži toksiski spēlētāji jūs ienīdīs/smīdinās (daži pat nolādēs jūs), pat ja jūs darāt labu. Cienījamie spēlētāji, tas, ka zaudējat, nenozīmē, ka jums ir jābaida vai jānolādē savi komandas biedri. Tā vietā uzmundriniet viņus, lai viņi palīdzētu jums izcīnīt uzvaru.