(Android/iOS) Hell\u0027s Cooking — food fever gems generator goljufivih kod
Mar 5, 2022 1:41:16 GMT -6
Post by coyragceharet on Mar 5, 2022 1:41:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hell\u0027s Cooking — food fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hell\u0027s Cooking — food fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gems generator goljufivih kod ▞▞▞
▞▞▞ Hell\u0027s Cooking — food fever 2022 version ▞▞▞
Je bilo dobro, dokler nisem končal 3 restavracij..je še kaj v igri?
Brez težav precej preprosto
Ne uživajte v tej igri preveč, saj ne boste dosegli stopnje 171, dvakrat sem prišel tja in to je to!! Poskušaš prižgati luči in igra zamrzne ... odnehaj
Sprva enostavno, nato pa zahtevno ... Ampak hej, kdo ne mara izzivov!!
Grafika je lepa in uživam v igri..bravo..želim nekaj kuharskih iger, hvala
Stopnja 31 se ne naloži. Ostane na 7% ali 9%
Hell's Cooking:matlagingsspill Fritidsspill yah
Všeč mi je, da je igra zabavna, vendar je dolgočasna, saj moraš imeti podatke, preden se lahko prijaviš vanjo
😒📯 Izjemno čudovita igra, vendar sem jo šele začel igrati. Poglejmo, kaj se bo zgodilo naprej na tekmi. 🎷😩😩😩
Ne ⛔🚫 zanimivo😜😜😜😜😜😜😜
Hell's Cooking — food fever Priložnostne ntfy
To je bila moja najslabša izkušnja, saj vzamem veliko časa pri nalaganju, kar izgublja svoj čas in veliko polnjenje. Te igre ne bi raje nikomur.
Všeč mi je, da je tako zabavno igrati in ni veliko oglasov, priporočam to fantastično igro 💖
Na nove nivoje sem čakal 2 meseca. Vse sem jih končal. Malo dolgo čakati. Druge kuharske igre imajo veliko restavracij na višji ravni
Resnično sem užival v tej igri in jo igram že nekaj časa. Bil sem na nivoju 200 in zjutraj sem ga odprl in sem bil spet na stopnji 4!!! Poskušal sem poslati podporo po e-pošti in prejel sem e-poštno sporočilo z neznanim naslovom.
Super je in zakon
Zabavna igra dobra zgodba. Toda ravni so postale težje in v razdelku za nadgradnje izbire gumbov za nadgradnje ni bilo enostavno dotakniti ali pritisniti. Veliko denarja sem porabil za nivoje. Igro sem izbrisal.
Aplikacija še naprej zamrzne
Pogosteje potrebuje več posodobitev, zato lahko uživate v več restavracijah, če le 3.
Kot ta igra, vendar jo je treba popraviti, da se po vsaki stopnji ne izklopi.
igra je bila zelo všeč. vendar sem bil na ravni 119 in me je iz nekega razloga vrnilo na raven 1. na koncu sem spet igral, na stopnji 19, ko sem poskušal prižgati luči, je vedno zmrznilo. ti poslal sporočilo in ni odgovora. odstranjena igra!
Torej igra, razen da so samo 3 restavracije....po tem...nič!! Poleg tega ne morete ponoviti ravni, da bi dobili pomoč. Igra je tipično zabavna za preživljanje časa, vendar nič pretirano posebnega.
Višje ko greste v tej igri, več napak se soočate. Imel sem ga na enem od mojih telefonov in se je vedno ugasnil vsakič, ko sem ga poskušal odpreti, ko ga odprem, ne morem podvojiti nagrade, ker se po tem ukazu izklopi. Odločil sem se, da prenesem igro na drugo napravo z več prostora in zgodi se isto. Poskušaš odpreti, se zapre, igraš 1 nivo, potem se zapre, prav tako traja večno, da se zdaj odpre. Poleg tega nima rednih posodobitev.
Draw Puzzle - Draw one part Jumboq spve
Odlična igra. Ampak wwwwaaaayyyyy preveč oglasov
Vedno se nalaga in premika se tako počasi, to je preveč, da ne morem uživati v tej igri. Sprva sem bil tako navdušen nad igranjem te igre, a ko sem se dotaknil, sem mislil, da se bo neposredno kuhala, vendar moja pričakovanja niso bila prav, samo nalaga se. Danes sem se naučil nekaj, ne pričakuj veliko v tej igri, namesto da bi bil brezupen...
Zaenkrat dobro, vendar verjetno sčasoma postanete premočni in zahtevate denar za napredek, kot vse kuharske igre
Danes sem ga posodobil in poskušal opraviti svoje naloge za to (prižge luč) v kitajski restavraciji.. Še vedno ne morem preiti na naslednjo stopnjo.. Nikoli ni bilo popravljeno! Čemu sploh služi posodobitev??
Hell's Cooking — food fever Priložnostne vzju
🤴
Odlična igra, vendar mislim, da je težava na stopnji 11. Piše, naj prižgem luči, vendar mi ne dovoli opraviti naloge.
Vse po stopnji 49 je plačano za igranje, saj ni časa za dokončanje časovno določenih ravni in ni dovolj denarja za nakup nadgradenj. Izogibajte se temu.
To igro bi ocenil z vsaj 4 zvezdicami, vendar je nekako žalostno, res mi je všeč ta igra, vendar sem bil obtičal na ravneh kitajske restavracije že skoraj 100 stopenj, saj se stara. Vse v 3 restavracijah, ki sem jih obiskal, je vse nadgrajeno, s to igro nimam nič drugega. Težko je najti takšno kuharsko igro in se je ne želim znebiti, a zdi se, da se bo to moralo zgoditi zaradi pomanjkanja komunikacije med razvijalci in ljudmi, ki igrajo
Želim si, da bi lahko šli noter in popravili awwwgelato ploščo, vsakič, ko moram vstaviti palčko za vaflje, ne pride, običajno na prvem in to je to, zato izgubim stranko in ne morem naprej. To se dogaja že več kot en teden.
Bila je dobra igra, vendar želi, da plačate za dodajanje strank - ne zame!
Ni mi všeč, da nadgradnja igre traja tako dolgo. In kako se igra igra, je napačno glede na število platform, ki jih uporabljate.
Zapira se vsakič, ko končam raven, zato moram začeti znova, če želim igrati. Igrajte samo 3 stopnje, ker sem se naveličal odpiranja aplikacije. Ampak cenim tvoje odlično delo. Hvala vam.
Dobra aplikacija moja prva kuharska izkušnja
Zdaj je ta igra v redu, vendar mislim, da je ta igra treba nadgraditi in plačati bonus z uporabo interneta
Sem na ravni 210, zdaj ni več ravni, ko so na voljo nove ravni. Igra mi je všeč, vendar jo bom izbrisal, ker ni več ravni
Zabavna igra, vendar ne morem ugotoviti, kako se vrniti na druge ravni. Prav tako ne morem povabiti prijateljev. Ali obstajajo bonusni krogi za dodatna življenja?
Bil sem zelo navdušen, vendar sem obtičal, ker ne morem iti na drugo raven. Potrebujete ojačevalnike in za to potrebujete diamante. Diamante lahko vzamete le, če jih plačate. To je samo igra na telefonu ... ne bom plačal pravega denarja za nekaj diamantov.
IMAM TEŽAVE NA NASLEDNJI RAVNI. POTEM, KO SEM TRKNILA NA DVOJNI ZAHOD, NI BI PREMAKNILO RUKAVICE.
Dobra igra
Bilo je super, dokler nisem skoraj končal s kitajsko restavracijo. Zdaj igra zamrzne in se noče premakniti naprej. Nihče se ni trudil, da bi se odzval na poskuse, da bi dosegli podjetje o tej zadevi.
Ko dokončam raven, se igra nadaljuje. Na kateri ravni lahko nadgradim? .
Nekatere stopnje so tako težke, da je edina pot mimo njih kupiti dragulje ali ojačevalnike, ki so ZELO dragi😣
Tako zabavno igrati. Enostaven za nadgradnjo in skoraj nič oglasov.
Želim dati 5 zvezdic, vendar igra nekako zaostaja in želim opraviti nalogo prižiga lanterjev, vendar mi igra ne bo dovolila. Dovolila mi bo, da igram igro, vendar mi ne bo dovolila, da opravim nobene naloge.
igra zamrzne in se vrača na prejšnje ravni? prosim popravi to.
משחקי בישול cooking fever פנאי enh
všeč mi je..odlična grafika,.vendar ne moreš naprej,ko se zatakneš,če nimaš ojačevalnika, potrebnega za premagovanje nivoja...lahko porabiš dragulje, a drago...razen te odlične igre.
Zabavno, a ne vsestransko. Resnično mi je všeč grafika ter naraščajoča hitrost in izziv ravni. Toda dialogi o nalogah z liki so postajali vse bolj dolgočasni in težko razumljivi. Manj teh, prosim. Prav tako bi bilo super, če bi se lahko vrnili in igrali ravni iz prejšnjih restavracij.
Cene artiklov so previsoke. Razen tega je v redu