Post by coyragceharet on Mar 5, 2022 1:50:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати золото ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Це добре, але деякі рівні неможливо пройти
Ця гра така важка... Ні, мені вона все одно не подобається😩😩😩
Ну може бути
Гарна гра, я думаю, що потребує оновлення графіки
Я так люблю цю програму, і я закінчив leps world 1.....було дуже весело, і я також хочу спробувати 2...я думаю, це буде дуже весело.....і я люблю особливості цієї гри, і ми також змінюємо персонажів, змінюючи персонажів, кулі також зміняться 🤩😘😍
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Quebra-cabeça purr
Lep's World 2 Аркаде aqxy
Мені подобається ця гра, але чомусь не можу дійти до останнього рівня
через рекламу важко грати
це чудова гра, мені вона сподобалася 😍😍, але я розчарований тим, що я досяг рівня, після якого вона показує "незабаром" з останніх 2 тижнів, будь ласка, оновіть, але в іншому це дивовижна гра
ЯК ВИ!!! 6-4 І 6-6 ТАК ВАЖКО! І ТОДІ Я ТАК ЗЛИЙ НА ТІЮ ОГОЛОШЕННЯ!!! НЕ ПІДТРИМУЙТЕ ЦІ ОГОЛОШЕННЯ, БО ВОНИ ДУПІ!!!!! ЯКЩО ВИ ВИДАЛИТЕ ТИ ОГОЛОШЕННЯ, Я ПОСТАВУ 5 ЗІРОК, ТОМУ ЩО Я ТАК РОЗСЯЖЕНИЙ!!!!!!!!! 😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Я грав у першу, а в цю всі мої середні роки, а зараз я навчаюсь у старшій школі в 11 класі😊 Я знову почну грати в цю гру, смішна річ, що я шукав веселу гру, у яку можна пограти, і я побачив це, я був схожий на:: omg повертає спогади, коли я потрапив у біду з-за того, що граю в дис в класі lmao, і так, мене відправили в офіс... ніби залиште мене в спокої і дозвольте мені пограти в мою гру, будь ласка, АЛЕ МЕНЕ ВІДПРАВЛИЛИ ДОМУ принаймні я маю закінчити всю гру, хе-хе, гарного дня😊😜😎
Дуже добре, мені подобається ця гра, але в ній є багато доповнень
Це дуже гарна та дивовижна гра, і мені вона просто сподобалася, тому що в ній є нові ідеї та нові рівні, які підвищать рівень вашого розуму, і це те, у що ми всі можемо грати .....👍👍👍
Мала можливість виграти!!!
Мені подобається ця гра, але у мене проблеми зі світом 2-7. Я завжди збираю всі три скрині на кожному рівні, але чомусь моя камера не панорамує до останньої скрині. Я граю на Samsung Galaxy s10 plus. Я зайшов на YouTube і бачу, де знаходиться скриня, але чомусь не можу отримати.
Гра хороша, але це скидання Super Mario
Ви повинні використовувати багато дорогоцінних каменів для персонажів і продовжувати, коли ви помрете через багато помилок!!!!
Гра не дає безкоштовних діамантів мені більше не подобається гра, і я вставив код викупу з Google play, і він не забрав пароль, і я ввів його так багато разів, і нічого, що я ненавиджу цю програму
Під якою подушкою? Напевно лише депутацькою ....
Мені дуже подобається світ стрибків, але минулого року я піднявся на дуже високий рівень і пройшов його, але тепер, коли я намагаюся перейти на новий етап, він говорить, що скоро. Це дуже розчаровує! але крім цього це добре, я справді хотів би продовжувати.
Перший був кращим
Ця гра дуже приголомшлива, оскільки я люблю, щоб рівні ставали жорсткими, тому гра була гарною та прекрасною
Як запустити 3 фази
Гарно, але має бути більше рівнів, які незабаром ніколи не прийдуть
Це була ідеальна гра, тоді вони її оновили, а елементи керування найгірші. Навіщо вони перетворюють таку гру в одну з найгірших
Найгірший досвід з цією грою. Тільки гра, орієнтована на гроші, завжди хоче грошей на покупку дорогоцінних каменів. Оголошення. Показуються знову і знову. Найгірша гра.
Гавно
Де золото 14-8 секунд? Спробував мільйон разів!
Lep's World 2 Spillehall svz
Мені подобалася гра, поки я не дійшов до рівня 2-7, я не зміг її пройти, не вистачає часу, я видалив її через цей рівень🙄
Клас
Гарна гра, але це дуже складно після деяких світів, але це не проблема, це дуже непроста гра з графікою HD, також я люблю цю гру, і зараз я граю в leps world 3, цю гру закінчив, тому зараз я граю в leps world 3
Гра сама просто клас. Але можна так зробити, щоб не було чоловіків, які в тебе стріляють камінням. А так сама гра клас👍👍👍👍👍.
не можна йти далі після етапу 9-1, краще внести деякі зміни
yyyy
Я люблю цю гру 😂🤣😍😍😘😘😎😎✨🏆🎑🎉😗
Схема дуже розумних учнів і ця гра дуже супер-пупер гра
Це приємно цікаво, але іноді дратує і розсипає
він скопіював mareio 😠😡👿
Чудова гра
Чудовий, але лепс світ 3 має більш цікавих монстрів. Вам потрібно його покращити
Я справді дуже люблю цю гру, про неї не можна говорити слів і не говорити, тому що це o.m.g!!!!!! Спочатку я завантажив Leo's world 3, це було дуже важко, я завантажив 1, і це було просто важко і нудно, але 2 дуже цікавий, маааа, історія про нього спонукала мене закінчити цю гру, як тільки зможу, і врятувати всіх, кого я шукав хороша гра, і так, я її знайшов! Я рекомендую всім громадянам, не кажіть поганих відгуків, якщо була реклама ваших Wi-Fi/мобільних даних, і грайте в неї!!❤💖nowrd!!
Lep's World 2 እንቅስቃሴ ያለባቸው lou
Напиши це під трьома іграми хлопні три рази і під подушкою буде iPhone
Lep's World 2 Árkádjátékok sma
Це гарна гра та цікава.але це мультфільм...........н
Я Фууууу
Ігра суперова раджу скачати
Гра 👍
Lep's World 2 እንቅስቃሴ ያለባቸው hlmf
Ця гра дійсно весела, але деякі рівні надзвичайно складні, і їй потрібно більше рівнів
Гра клас!!! Але загружає з іншої спроби(