Post by coyragceharet on Mar 5, 2022 1:53:35 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitty Cat Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas padidinti monetas ▞▞▞
▞▞▞ Kitty Cat Tycoon 2022 version ▞▞▞
Tipiškas tuščiosios eigos magnatų žaidimas, dėl kačiukų jis tampa daug mielesnis ir malonesnis 😻
Tai gana tvirtas ir tinkamas žaidimas, jei nesate tinkamas pirkti versijas be skelbimų. Man labai patiko šis žaidimas, bet pastebėjau keletą skelbimų ir esu toks žmogus, kuris paprastai moka tik už tai, kad skelbimai būtų pašalinti ir palaikytų kūrėjus. Nemokamas šio žaidimo bilietas yra 10 kartų didesnis nei įprastai už 3 kartus didesnę kainą, kokią aš mačiau anksčiau! Tokia kaina yra visiškai beprotiška, o tai tikrai nuvilia, nes pats žaidimas yra įdomus.
Magnata dos Gatos Ocioso Simulação kdt
Bottle Flip 3D Casual dbo
Sumokėta už VIP ir negaunama VIP naudos. El. paštu išsiųstas kūrėjas ir jokio atsakymo. Suteik man VIP privilegijas arba grąžink pinigus! Žaidime nėra vietos pranešti apie problemas ar atsiliepimus arba rasti instrukcijų ar strategijų. Papildymai trunka beveik minutę, o tai yra per daug, o VIP kainuoja 30 USD, kad jų atsikratytų. Tada moki ir tai jų neatsikrato???
gana geras magnatų žaidimas, manau. mano problema ta, kad pasiekus 4 lygį mano žaidimas vis strigdavo ir neleisdavo nieko žiūrėti, kai bandydavau eiti į lizdą, jis nuolat persijungdavo per 3 ar 4 baldų tipus ir neleisdavo man daryti nieko kito. Man labai patinka žaidimas ir noriu jo žaisti daugiau. bet aš tiesiogine prasme negaliu.
Ačiū už jūsų sunkų darbą. Dabar tai žaidimo siena, ačiū. Nežinau, kaip seksis ateityje, bet kol kas tai šaunus ir įdomus žaidimas.
Tai žavinga, aš myliu šį žaidimą iki šiol
Super smagus ir mielas žaidimas. Puikus žaidimo būdas. Manau, kad žaidimas yra vertas 5 žvaigždučių, tačiau reklamas reikia perdaryti. Šio tipo žaidimų skelbimai gali būti ir turėtų būti pridedami tik prie premijų, juose neturėtų būti jokių skelbimų, kurie žaidžiami įprastai žaidžiant tik x2 premijas ir tt Taip daro visos kitos įmonės, naudodamos tokius panašius žaidimus.
Kitty Cat Tycoon Simulation jdpk
Labai mielas žaidimas, aš jį mėgstu ypač, kai tau nuobodu. :Ddd
Įspėjimas. Tai stebėtinai sukelia priklausomybę. Šiame žaidime yra mažiau iššokančių skelbimų nei kituose nenaudojamuose žaidimuose, kuriuos žaidžiau, tačiau neįmanoma progresuoti nepasirinkus žiūrėti skelbimo, kad gautumėte papildomų pinigų kas 5 min. Tai tinka gal 2 mėnesiams, kol pasieksite tą sąstingio tašką, kai nebegalima žaisti. Tai labai miela & žaisdami tikrai gausite dopamino smūgį.
Kitty Cat Tycoon Симулације cqmm
Kitty Cat Tycoon Симулационни pws
Pernelyg priklausomas nuo skelbimų žiūrėjimo, kad progresas būtų sėkmingas, o pažanga neprisijungus – siaubingai nepatikima (dėl to šis žaidimas tampa tuščias)
Tai miela ir daug darbo. Taigi jums niekada nebus nuobodu žaisti tai
mieli katinukai! 😻 Aš tikrai myliu šį žaidimą, nes žinau, kad turiu daug kačių. bet vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad negaliu išsaugoti pažangos, nes visada rašoma „Nepavyko išsaugoti duomenų“, nors ryšys labai geras. Tikiuosi, kad kūrėjai gali man padėti šiuo klausimu.
Atrodo, kad šiam žaidimui nepatinka mano įrenginys, nes jis užstrigo pirmuosiuose dviejuose ekranuose, todėl buvo priverstinai paleistas iš naujo, o po to užstrigo kiekvieną kartą, kai bandžiau priskirti vadybininką gimdymo kambariui. Bijau, kad šis žaidimas ne man.
Šis žaidimas yra nuostabus! ar ši playrix grupė turi kokių you tube kanalų ar ką nors? Aš myliu, žaidimas yra nuostabus, katės yra žavingos! omg iš viso 1000 iš 10 haha! <
Labai smagu žaisti, o katės garsai yra labai gražus geras darbas
Mielas žaidimas, labai panašus į Hamster Tycoon stilių, tačiau su kiek kitokia vadovų atrankos sistema. Daug laužytos anglų kalbos.
Kol kas gana malonus žaidimas, bet galima būtų išsaugoti žaidimą, kad jį būtų galima tęsti pakeitus telefoną, kaip ir kitus žaidimus.
Sąžiningai, 2 žvaigždutės tik už patį žaidimą. Visa kita bjauru, mano telefono ekranas yra vidutinio dydžio kaip samsung, bet žaidimo skelbimai ar piktogramos yra tokios didelės, kad apėmė pusę žaidimo. Taip sunku valdyti, kur eiti, kai nematote žaidimo, o daugumą tų piktogramų galima paslėpti viename meniu.
Jei žaidimas užrakinamas ir jums reikia jį paleisti iš naujo atrakinant pirmąjį valdytoją dėl mokymo programos priverstinių veiksmų, jūs gaunate minkštą užraktą be jokių valdytojų ir tik užduotis, kurioms vadovams reikia atrakinti daugiau
labai smagu ir gera švaistyti laiką, kai sėdi ar tiesiog nori ką nors nuveikti
Kitty Cat Tycoon Simulator gpmh
Kiekvieną kartą, kai bandau padaryti elementą, jis užšąla ir negaliu pajudėti. Vienintelis būdas tai išspręsti yra visiškai uždarius žaidimą ir bandant dar kartą, tikėdamasis geriausio. Ir tai kartojasi, ar galite tai pataisyti?
Aš tikrai labai myliu šį žaidimą. Deja, skelbimų kiekis, kurį reikia žiūrėti, kad iš tikrųjų patektumėte į bet kurią žaidimo vietą, yra tiesiog beprotiškas. Sugalvojau mokėti už VIP statusą ir sužinojau, kad tai yra 42,99 AUD.Tai absoliučiai per brangu tuščiam žaidimui. Be to, tai tik norint pašalinti skelbimus ir gauti nedidelę pajamų premiją. Jūs net negausite papildomų kortelių, žuvies ar brangakmenių. Už tokią sumą galite nusipirkti didžiulius trigubus A pavadinimus. Turiu galvoje, Stardew Valley kainuoja tik 7 USD ir tai puikus žaidimas...
smagu, bet man nepatinka, kaip jūs turite atnaujinti savo kates, kad jos tai padarytų automatiškai, o jūs negaunate pakankamai išteklių savo katėms atnaujinti!
Priverstinės reklamos visiškai sugadina žaidimo patirtį. Aš neprieštarauju žiūrėti reklamas, bet dėl šio žaidimo jo beveik negalima žaisti.
Didysis žaidimas. Vienas iš nedaugelio žaidimų, kuriuose noriu turėti priverstinius skelbimus. Jis galėtų veikti daug geriau nei yra, pavyzdžiui, jei būtų galimybė gauti žaidimo duomenis kitame įrenginyje, tačiau tai vis tiek yra žavingas žaidimas.
Geras tuščiosios eigos žaidimas, tačiau žaidimo eiga ir grafika niekur nepanašūs į ekrano kopiją. Taip pat daug skelbimų ant baterijos laikiklio
Tai panašu į daugumą pinigų ūkininkavimo žaidimų su mielais kačių skraidyklėmis viršuje, tačiau skelbimų yra per daug. Kalbu per kelias valandas, kai žaidžiau žaidimą, peržiūrėjau šimtus skelbimų. Ruletės ratas, kurį jie turi žaidime, yra pokštas, jis beveik išimtinai patenka į 10 minučių ir 30 minučių parinktis, vieną kartą gavau 1 valandą ir buvau šokiruotas. Jie turi raktus ir žuvį, kaip pasirinktinai ant rato abs, jie niekada ant jo nenusileidžia. Buvo smagu pirmus kelis LVL, bet staigus kambarių kainų padidėjimas @ lvl 6 mane sudegino
Aš tikrai myliu šį žaidimą, jis yra mielas ir sukelia priklausomybę.
Per daug skelbimų ir visiškai nėra galimybės tinkinti nuolatinio pranešimų srauto.Klaida su pirmąja valdytojo kortele, gaunu vadybininką ir manęs prašo juos priskirti, bet negaliu ir kortelė nerodoma mano kolekcijoje, todėl neįmanoma judėti
Kai tik pasiekiu antrąjį lygį su pirmuoju vadybininku, žaidimas sutrinka ir nebėra iš ko rinktis. Užstrigo ten
mokymo programa įstrigo, todėl turėjau iš naujo paleisti žaidimą, kuris praleido mokymo programą. Tačiau tai paprastas ir mielas žaidimas!
Kažkas negerai, kai gaunate pirmąjį vadovą. pavyzdys: jis leidžia jums gauti pirmąjį valdytoją, jis suveikia kitame ekrane, o letenėlė rodo į nepajudinamą dalyką. NEbandykite jo uždaryti ir iš naujo atidaryti, nes atrodo, kad nustatėte valdytoją, o to nepadarėte. Ir jūs vis dar turite tik vieną valdytoją: dėžutės atlygio atidarymo tvarkyklę. Nepašalinkite ir neįdiekite, nes tai yra skalavimas ir kartojimas. Pataisykite tai. Tai smagu ir sukelia priklausomybę. Taip pat pasirūpinkite, kad nebūtų tiek daug skelbimų. Tysm.
Šis žaidimas YRA mielas, tačiau yra daug skelbimų, kurie ilgainiui tampa būtini norint progresuoti. Be to, kai norite atnaujinti savo vadybininką su žuvimi, jis klausia, ar norite tai padaryti su brangakmeniais, o ne tik su žuvimi, o jei neturite pakankamai brangakmenių, tada negalite atnaujinti, todėl žaidimas tampa praktiškai nenaudingas, kai paliko tuščiąja eiga.
Geras žaidimas, bet po atnaujinimo žaidimas sugenda, kai įeinate į įvykį. Pls pataisyk. Ačiū!sklandžiai viskas yra nuostabu Man patinka šunys, bet tai geras žaidimas, gaukite ir pabandykite, nepasigailėsite